петък, 31 август 2012 г.

обичам своя ръст


Това е съвършената височина за мен. Не съм нито много висока, нито много ниска. Мога да гледам нагоре, както и надолу. Мога да се протягам към звездите и да докосвам земята. Избирам мислите, които винаги ме карат да се чувствам сигурна, защитена и обичана.
Обичам и ценя своя прекрасен ръст!
Луиз Хей

четвъртък, 30 август 2012 г.

обичам кожата си


Моята индивидуалност е защитена. Миналото е получило прошката ми и е забравено. В този миг съм свободна и закриляна. Избирам мислите, сътворяващи радост и мир за мен. Навсякъде по тялото ми кожата ми е млада и гладка. Обичам да дарявам ласки на кожата си. Клетките ми са вечно млади. Кожата ми е покривало, осигуряващо защита на храма, в който живея.
Обичам и ценя прекрасната си кожа!
Луиз Хей

сряда, 29 август 2012 г.

обичам мускулите си


Моите мускули ми дават възможност да се придвижвам в моя свят. Те са силни и винаги ще са силни и се разтягат с лекота. Избирам мислите, които ми позволяват да приемам радушно новите си преживявания. Животът ми е весел танц.
Обичам и ценя прекрасните си мускули!
Луиз Хей

вторник, 28 август 2012 г.

обичам костите си


Аз съм силна и здрава. Имам пропорционално развито тяло и съм уравновесена. Костите ми ме поддържат и ме обичат. Всяка кост е важна за мен. Избирам мислите, които укрепват съществуването ми. Сътворена съм от материали на Вселената. Аз съм едно със структурата на живота. Възприемам тялото си като великолепно творение и смятам, че е истинска привилегия да живея в него.
Обичам и ценя  прекрасните си кости!
Луиз Хей

понеделник, 27 август 2012 г.

обичам пръстчетата на краката си


Пръстите на краката ми разузнават бъдещето, движейки се пред мен, за да разчистват пътя ми. Те са прави, гъвкави и силни. Те се протягат напред, усещайки и намирайки най-добрия път в живота. Избирам мислите, осигуряващи ми защита по житейския ми път. Докато се движа напред, всичко се подрежда от само себе си.
Обичам и ценя прекрасните пръстчета на краката си!
Луиз Хей

неделя, 26 август 2012 г.

обичам ходилата си


Имам прекрасното умение да разбирам. Стоя здраво вкоренена в Истината. Разбирането ми за самата мен, за другите и за живота постоянно расте. Майката Земя ме храни, Космическия Разум ме учи на всичко, което трябва да знам. Ходя по тази планета защитена и уверена, придвижвайки се напред към моето висше благо. С лекота преминавам през времето и пространството. Избирам мислите, сътворяващи прекрасно бъдеще, и се пренасям в него. Искам да мога да тичам, да скачам и да танцувам до последния си ден. Всичко, което правя за себе си, е акт на любов към мен. Физическите упражнения са проява на обич, а любовта към самата мен е ключът към успеха във всяка област от живота ми.
Обичам и ценя прекрасните си ходила!
Луиз Хей

събота, 25 август 2012 г.

обичам глезените си


Моите глезени ми даряват подвижност и ми позволяват да бъда целенасочена. Оставям зад гърба си всички страхове и чувството за вина. Лесно възприемам удоволствието. Движа се към своето най-висше благо. Избирам мислите, внасящи удоволствие и веселие в живота ми. Аз съм гъвкава и подвижна.
Обичам и ценя прекрасните си глезени!
Луиз Хей

петък, 24 август 2012 г.

обичам коленете си


Аз съм гъвкава и се придвижвам с лекота. Давам и прощавам. Навеждам се и вървя без усилие. Изпълнена съм с разбиране и бе затруднения прощавам на всеки грешките му от миналото, които ме засягат. Признавам правата на другите и постоянно ги утвърждавам. Избирам мислите, които ме поддържат отворена и възприемчива за любовта и радостта, свободно носещи се навсякъде около нас. Коленича в олтара на моето Висше Аз.
Обичам и ценя  прекрасните си колене!
Луиз Хей

четвъртък, 23 август 2012 г.

обичам краката си


Сега избирам да се разделя с всички стари рани и мъки от детството си. Отказвам се да живея в миналото. Аз съм човек, живеещ в настоящето. Щом простя на всички и се освободя от старото, мислите ми ще станат непоколебими и красиви. Гъвкава съм и мога да се движа във всички посоки. Вървя напред в живота, без да нося бремето на миналото. Мускулите на прасците ми са отпуснати и силни. Избирам мислите, позволяващи ми да напредвам в моя свят с радост. Представям си как се предвижвам напред и отварям различни врати към прекрасни преживявания, каквито бих искала да имам. Вярвам, че ме направлява моят вътрешен водител и той ме насочва по най-добрите за мен пътища, и че моят духовен растеж постоянно става все по-обхватен. Няма значение коя врата се отваря и коя се затваря – аз винаги съм в безопасност. Аз съм вечна. И ще продължавам пътя си от едно преживяване към друго.
Обичам и ценя прекрасните си крака!
Луиз Хей

сряда, 22 август 2012 г.

обичам своето право черво


Виждам красотата на тялото си във всяка клетка и всеки орган. Моето право черво е тъй нормално, естествено и хубаво, както и всяка друга част от тялото ми. Напълно се съгласявам с всички функции на моето тяло и се наслаждавам на тяхната ефикасност и безупречност. Сърцето ми и моето право черво, очите ми и пръстите на краката ми – всички те са еднакво важни и красиви. Аз избирам мислите, които ми дават възможност да приемам с обич всяка част от моето тяло.
Аз обичам и ценя своето прекрасно право черво!
Луиз Хей

вторник, 21 август 2012 г.

обичам своите гениталии


Наслаждавам се на сексуалността си. Тя е нормална, естествена и съвършена за мен. Моите полови органи са хубави, нормални, най-подходящите за тялото ми. Аз съм достатъчно добра и красива точно каквато съм, тъкмо тук и сега. Ценя удоволствието, което ми дава моето тяло. За мен е безопасно да се наслаждавам на тялото си. Избирам мислите, които ми позволяват да обичам и ценя своите прекрасни гениталии!
Когато медитирам, непременно изпращам любов към всяка част на тялото си, особено към цялата репродуктивна система. Благодаря на тези органи, че ми служат толкова добре. Казвам им, че ще правя всичко, което е по силите ми, за да ги поддържам здрави. Развивам изпълнена с любов връзка с тази част от моето тяло. Ако уважавам тялото си, знам, че с това ще укрепя тези органи. Питам матката или яйчниците какво искат от мен. Заедно планираме моята менопауза като обикновен преходен период – когато органите ми и емоциите ми ще са добре. Любовта лекува и обичта към тялото ми помага да създам неговото благополучие.
Избирам мислите, които ми позволяват да обичам и да ценя своите прекрасни гениталии!
Луиз Хей

понеделник, 20 август 2012 г.

обичам своя пикочен мехур


Мислите и емоциите ми са в покой. Аз съм в мир с всички около мен. Никой човек, предмет или място нямат каквото и да е власт над мен, тъй като аз мисля със собствената си глава. Избирам мислите, поддържащи ме ведра. С желание и любов освобождавам старите си разбирания и идеи. Те изтичат от мен леко и приятно.
Обичам и ценя своя прекрасен пикочен мехур!
Луиз Хей

неделя, 19 август 2012 г.

обичам своето дебело черво


Аз съм отворен канал за доброто. То може да се влива в мен и да протича през мен свободно, изобилно, радостно. С охота се освобождавам от всички мисли и неща, които създават хаос и ме спъват. В моя живот всичко е нормално, хармонично и безупречно. Живея само във вечното настояще. Избирам мислите, които ме държат отворена и възприемчива за потока на живота. Поглъщам, усвоявам и отделям всички продукти на живота по съвършен начин.
Обичам и ценя своето прекрасно дебело черво!
Луиз Хей

събота, 18 август 2012 г.

обичам бедрата си


Бедрата ми стават все по-хубави с всеки изминал ден. Те са седалището на моята енергия. Знам, че съм изпълнено със сила същество. Осъзнавам и приемам своята сила. Избирам мислите, даващи ми възможност да използвам енергията си мъдро и с обич. Чудесно е да усещаш силата си.
Обичам и ценя своите прекрасни бедра!
Луиз Хей

петък, 17 август 2012 г.

обичам ханша си


Придвижвам се през живота в съвършено равновесие. Винаги се движа към нещо ново. Всяка възраст си има своите интереси и цели. Избирам мислите, които запазват ханша ми стегнат и силен.
Обичам и ценя своя прекрасен ханш!
Луиз Хей

четвъртък, 16 август 2012 г.

обичам своята талия


Вслушвам се с любов в посланията на тялото си. То е образец за съвършено здраве.
Имам красива талия. Тя е нормална, естествена и много гъвкава. Мога да се навеждам и извръщам във всички посоки. Избирам мислите, които ми позволяват да се наслаждавама на упражнения, които ми носят удоволствие. Талията ми има съвършената за моите пропорции обиколка.
Обичам и ценя своята прекрасна талия!
Луиз Хей

сряда, 15 август 2012 г.

обичам своята имунна система


Моята имунна система е дейна и силна. Тя пази тялото  ми и ме поддържа в добра форма. Като знам, че имунната ми система реагира на всяка мисъл, избирам мисли за здраве. Задържам в главата си само изпълнени с любов, положителни мисли, усилващи и подкрепящи имунната система. Любовта е най-ефикасното средство за изтриване на стари програми. Тя изчиства дори и най-дълбоките отпечатъци в душата ми, тъй като достига по-надълбоко от всички други чувства. Уважавам и пазя тялото си, защото ценя здравето си
Обичам и ценя своята прекрасна имунна система!
Луиз Хей

вторник, 14 август 2012 г.

обичам далака си


Единствената идея, която постоянно ме занимава, е радостта от живота. Истинската ми същност е личност, изпълнена с покой, любов и радост. Избирам мислите, сътворяващи за мен радост във всички сфери на моето съществуване. Далакът ми е здрав, нормален и функционира хармонично. Аз живея в сигурност. Избирам да изпитвам сладостта на живота.
Обичам и ценя своя прекрасен далак!
Луиз Хей

понеделник, 13 август 2012 г.

обичам бъбреците си


За мен е безопасно да израствам и да приемам живота, който съм създала. Освобождавам се от старото и приветствам новото. Бъбреците ми успешно отстраняват старите отрови, появили се в резултат на мисленето ми. Сега избирам мисли, сътворяващи моя свят, и поради това приемам, че всичко в него е съвършено. Емоциите ми са стабилно фокусирани в любовта.
Аз обичам и ценя своите прекрасни бъбреци!
Луиз Хей

неделя, 12 август 2012 г.

обичам своя черен дроб


Освобождавам се от всичко, което вече не ми трябва. С радост загърбвам всички заблуди, критики и осъждане. Сега моето съзнание е пречистено и изцелено, всичко в моя живот се случва според Правилния Божий Ред. Всичко ставащо е за мое най-висше благо и върховна радост. Навсякъде в живота си откривам любов. Избирам мислите, които ме изцеляват, пречистват и възвисяват.
Аз обичам и ценя своя прекрасен черен дроб!
Луиз Хей

събота, 11 август 2012 г.

обичам стомаха си


Удоволствие е за мен да трупам житейски опит. Животът е съгласен с мен. С лекота приемам всеки нов момент от всекидневието си. Всичко е наред в моя свят. Избирам мислите си, които прославят моето съществуване. Вярвам, че животът ми поднася всичко, което ми е необходимо. Знам колко е ценна моята личност. Аз съм достатъчно добра точно такава, каквато съм. Аз съм Божествената, Великолепна Изява на Живота. Осъзнавам тази мисъл и я превръщам в истина за себе си.
Аз обичам и ценя своя прекрасен стомах!
Луиз Хей

петък, 10 август 2012 г.

обичам своите нерви

Имам чудесна нервна система. Моите нерви ми позволяват да общувам с всичко живо. Мога да усещам, да чувствам и да разбирам на много нива. Чувствам се защитена и сигурна. Моите нерви могат да си почиват спокойно. Избирам мислите, внасящи в мен покой. Вдишвам скъпоценния, все още изобилен дъх на живота и давам покой на моето тяло, на разума и на чувствата си.  Не е нужно да се плаша. Аз съм в хармония с целия Живот – със слънцето, луната, ветровете,  дъжда, със Земята и нейното движение. Силата, която пренастройва нашата планета, е мой приятел.
Аз обичам и ценя своите прекрасни нерви!
Луиз Хей

четвъртък, 9 август 2012 г.

обичам кръвта си


Кръвта във вените ми е чиста радост. Тази наслада от живота тече свободно по цялото ми тяло. Животът е удоволствие и аз съм щастлива. Избирам мислите, пораждащи ентусиазъм във всеки един момент. Животът ми е богат, пълен и светъл.
Аз обичам и ценя своята прекрасна кръв!
Луиз Хей

сряда, 8 август 2012 г.

обичам сърцето си


Моето сърце с обич носи удоволствие по цялото ми тяло, хранейки клетките ми. Сега в мен свободно се движат свежи идеи. Аз съм въплъщение на радостта от живота – изявяваща се и възприемаща. В момента избирам мисли, създаващи едно винаги изпълнено с радост настояще. Излъчвам любов във всички посоки и целият ми живот е радост.
Веднъж на ден сядам спокойно и полагам ръка на сърцето си. Изпращам му любов, позволявам си да почувствам любовта, която сърцето ми храни към мен. То бие за мен отпреди раждането ми и ще работи за мен толкова дълго, колкото реша да живея. Вглеждам се в сърцето си и търся дали там не се таят някакви горчивини и обиди. Полека ги отминавам с прошка и разбиране. Чувствам как сърцето ми се отпуска и се успокоява. Моето сърце е любов, а кръвта във вените ми е радост. Сега сърцето ми с любов изпомпва радост към цялото ми тяло. Всичко е добре и аз съм в безопасност. Обичам със сърцето си.
Аз обичам и ценя своето прекрасно сърце!
Луиз Хей

вторник, 7 август 2012 г.

обичам жлезите си


Жлезите ми са отправната точка на моята самоизява. А самоизявата ми е моят подход към живота, присъщ единствено на мен. Аз съм с неповторима индивидуалност. Уважавам своята уникална личност. В дълбините на съществуването си като човек полагам началото на всичко добро, което виждам да се разгръща в живота ми. Моята самобитност извира от мислите, които избирам. Духовната ми неприкосновеност и сила са стабилни и уравновесени. Аз съм амбициозен и предприемчив човек, който дава, без да чака отплата. Имам енергията и импулса, за да осъществя намеренията си.
Аз обичам и ценя своите прекрасни жлези!
Луиз Хей

понеделник, 6 август 2012 г.

обичам дъха си


Дъхът ми е скъпоценен за мен. Той е съкровище, наред със субстанцията, която ми дава живот. Знам, че за мен е безопасно да живея. Обичам живота. Вдишвам го дълбоко и пълноценно. Вдишвам и издишвам напълно хармонично. Избирам мислите, сътворяващи сладостно и изпълнено с любов дишане. Щастлива съм, че съм тук. Вливам се в диханието на живота. Вдишвам го и позволявам на тялото, ума и чувствата си да се отдадат на покой.
Аз обичам и ценя своя прекрасен дъх!
Луиз Хей

неделя, 5 август 2012 г.

обичам своите бели дробове


Имам право на място в пространството. Имам правото да съществувам. Аз приемам и давам живот, напълно свободно и по най-съвършения начин. Възприемам света около мен, без да се страхувам, защото няма от какво. Доверявам се на Силата, която преизобилно ми осигурява въздуха, поеман чрез дишането. Разполагам с достатъчно, за да остана на тази земя толкова време, колкото избирам да живея. Има достатъчно живот и храна, за да остана тук, докато ми се иска. Сега избирам мислите, създаващи сигурност за мен.
Аз вдишвам любов и съм в потока на живота. Дишането ме прави смела. Изправя гръбнака, отваря гръдния ми кош. Дава простор на сърцето ми да се разшири. Като дишам осъзнато, отхвърлям бариерите и започвам да се отварям нагоре. Имам право да дишам, защото съществувам. Имам право на обич, защото ме има на света. Това е всичко, което ми е нужно да знам. Аз съм достойна за собствената си любов.
Аз обичам и ценя своите прекрасни бели дробове!
Луиз Хей

събота, 4 август 2012 г.

обичам своя гръден кош


Аз приемам и давам храна в съвършен баланс. Животът ми предоставя всичко, от което се нуждая. Имам свободата да бъда самата себе си и аз позволявам на другите да бъдат каквито са. Животът покровителства всички ни. За всички ни е предвидено да израстваме. Аз се храня само с любов. Избирам мислите, които създават свобода за мен и хората около мен.
Аз обичам и ценя своя прекрасен гръден кош!
Луиз Хей

петък, 3 август 2012 г.

обичам способността си да се движа


Бог ми е дал способността да бъда подвижна и гъвкава като върба под напора на вятъра, да бъда едно с реката на живота. Мога да се навеждам, да се протягам и винаги да се връщам в своя център. Избирам мислите, които усилват тази моя способност да бъда гъвкава и да се приспособявам.
Аз съм гъвкава и се движа като поток. Винаги съм защитена и в безопасност. Знам, че не може да ми се случи нищо лошо. Спя събуждам се и живея в пълна сигурност.
Аз обичам и ценя способността си да се движа!
Луиз Хей

четвъртък, 2 август 2012 г.

обичам гърба си


Имам съдействието на самия живот. Усещам подкрепа в своя емоционален свят. Освобождавам се от всички страхове. Чувствам се обичана. Разделям се с миналото и с всичко преживяно преди. Оставям го зад гърба си. Сега вярвам в процеса на живота. Избирам мислите, които водят към удовлетворяване на всичките ми потребности. Животът ми дава благоденствие по очаквани и неочаквани начини. Знам, че животът е за мен. Стоя изправена и стройна, подкрепяна от любовта, която получавам.
Аз обичам и ценя своя прекрасен гръб!
Луиз Хей

сряда, 1 август 2012 г.

обичам своя гръбначен стълб


Моят гръбначен стълб е място на хармония и обич. Всеки прешлен е свързан с любов със съседните. Взаимодействието между тях е съвършено, безупречно. Това ме прави силна и гъвкава. Мога са стигна до небето и да се наведа до земята. Избирам мислите, които ще гарантират моята сигурност и свобода.
Аз обичам и ценя своя прекрасен гръбначен стълб!
Луиз Хей