петък, 13 август 2010 г.

живот в здраве

Наскоро попаднах на тази книга. От нея научих за академик Борис Болотов, наричан “украинският вълшебник” - биолог, химик, физик, забележителен учен-практик с над 600 открития и изобретения, създал ново направление в развитието на медицината на бъдещето, посветил 40 години от живота си на научното търсене.
Авторите Лариса и Глеб Погожеви усетили, че тръгват по пътя на болести и неразположения, направили решителна стъпка в живота си - преместили се да живеят по-близо до природата. За своя път към здраве и дълголетие без болести те споделят и дават много интересни, лесни и полезни съвети.
Далече съм от мисълта да разказвам тук всичко, но има неща, които ме изумяват с простотата и достъпността си на приложение, а резултатът от тях е несравним.
Всеки от нас може да възвърне младостта и здравето си, да изпита радост от подмладяването си. Важното е да направим първата крачка, а след нея другите крачки са по-лесни. Не е от значение възрастта, на която правим тази крачка. Според академик Болотов, всеки възползвал се от неговата система, може да доживее до сто и петдесет години в крепко здраве.
Пътят към здравето е постоянната грижа за повишаване на защитните сили на организма.
А начините за това са изумително лесни. Съвсем близки до ума и разума.
Имам идеята да си ги публикувам тук, така ще ми е по-лесно да си ги припомням. Да си напомням, че за здравето не са необходими много усилия, нито средства, нито време, а само малко повече желание...
Желание за пълноценен и осмислен живот...
.

Няма коментари:

Публикуване на коментар