събота, 13 август 2011 г.

поздравления

Поздравления  Aquawoman!
Много си права, само диета не става. Без движение... няма така желаните резултати.
Споменах, че нямам възможност да се радвам на компанията на велосипеда си. Струва ми се, че това вече ми се отразява. Въпреки правилното ми хранене, съобразено с вега теста и с принципите на Зоната, този месец може би няма да се похваля както предишния. Усещам, че ми липсва движението. Сутрешните упражнения, тибетските ритуали, вечерните упражнения... много са хубави, тонизиращи, но не са ми достатъчни. Но скоро ще се върна към обичайния режим и... няма да пропускам сутрин без разходката с велосипед.
Aquawoman, споделяш, че предстои по-сложната задача - да се задържи резултата. И аз мисля, че  това е по-трудното. Но както казваш, усилията си заслужават... Сигурна съм, че ще успееш!
Вярвам, че и аз ще успея :) Важното е да не се отказвам...
А аз няма да се откажа, защото наистина си заслужават усилията, за да се чувствам лека и в хармония.
И да, истината е в храненето и в движението... И в позитивните настроения.
Да си ги търсим...

.

2 коментара:

  1. Малко късно ти видях поста, понеже не съм чела блогове от 3-4 дни. Не бързай да ме поздравяваш когато заслугата за отслабването не е моя :). Постоянното движение през деня ми удари рамо. Но ако се заседя отново у дома...не знам - дори и тренировките, и карането на колело не ще могат да заместят целодневното движение.
    Идва ми да разлепя из стаите табели "Не стой вкъщи, излизай!", за да ме подсещат. Но аз съм си домашно гърне и мегабордове за поставя, пак няма да ми помогнат. Като стана сутрин, вместо да изляза да потичам, правя кафе и сядам на компютъра. Ще си променя мисленето и целия режим на живот, иначе след месец пак ще стана предишното прасенце.
    И ти гледай да стоиш повече навън, не вкъщи. Ще видиш, че има по-голяма полза от диетите.

    ОтговорИзтриване
  2. Съгласна съм, че движението навън, а не застояването в къщи, имат голям ефект за процеса и резултатите. Не се отказвай от заслугата си, защото тя е и твоя, нали ти си била по задачи цял ден :)
    Вярвай, че можеш и с тренировките и колелото да запазиш постигнатото. Смятам, че е много хубаво човек да е "домашно гърне" /много ми хареса това :)/, няма по-хубаво нещо от домашния уют, но ние нали знаем какво искаме? Искаме да ни е леко, значи и през по-хладните месеци, които не предполагат много движение навън, ще намираме начин да си доставяме дневната "доза" движения.
    Пишеш за сутрешното кафе... няма за какво да се обвиняваш, може би сутрините не са твоето време за движение... може би по-късното утро или следобед, дори и вечер...
    Хубави дни с движение и усмивки! :):):)

    ОтговорИзтриване