вторник, 4 април 2017 г.

април е

Април е...
Аз си продължавам. Хубавите навици затова са хубави, за да си ги спазвам. И аз си ги спазвам. Е, ако кажа сто процента, ще е прекалено. И аз съм човек, а няма безгрешни човеци. И аз си греша, но се старая да не са ми много грешките. За сега се справям :)
Пролетта предполага повече активности сред природата. Възползвам се от възможностите, въпреки работата, която имам. Не се оплаквам. Забелязала съм, че когато имам повече задачи съм по-организирана. Е, все има още нещо, което бих искала да съм направила, но... Ще подобря организацията ;)

В дните с повече ангажименти и стрес мога да оценя какво получавам от навиците си, от времето отделено за мен. Ако някой каже, че може да се избегне стреса в днешния век - не му вярвам. Но пък може да се противодейства и разрушителното му действие да се сведе до нула или поне намали значително. При мен най-силно противодействие оказват практиките с йога по скайп и всяка възможност за допир до природата.
Безспорно в помощ са ми и всички други хубави навици - виброгимнастика, пчелен прашец, плодове, билкови чайчета, бистра водица... Разбира се тук се включва и начина на хранене, който все още търси баланса си ;) Определено имам /за сега/ малки успехи. Вярвам, че скоро ще отчитам големи ;)

Април... Пролетен, цветен, променлив, зелен, земен, топъл, забързан...
Продължавам... 
По пътя... 

.

Няма коментари:

Публикуване на коментар