сряда, 29 юни 2011 г.

в очакване

В очакване съм на вега теста...
Докато чакам правя всичко, което съм убедена, че трябва и вече дълго време следвам, макар и без  сериозни резултати. Но днес все се питам, кое ли от това, което слагам в чинията си, след ден-два няма да намира място там.
Идея нямам... Както нямам и идея защо застоят продължава... Дали ще издържа...
Трябва! Искам! Мога! Дали?
Да, мога и ще мога!
Защото обещах!
...
.

4 коментара:

  1. Съжалявам, че ще се включа може би късно, но моята кръстница е лекар-хирург, и когато преди година споделих, че искам да си направя подобен тест, тя ми каза да не го правя. Аз помислих, че го казва заради парите - сума си е, но ми обясни следното. Химическия анализ на кръвта се променя постоянно и ако към момента теста показва, че не можеш да ядеш марули например, утре ако го направиш може да се окаже, че това не е така. Най-малкия дискомфорт, който имаш, болен зъб или започващ абцес, главоболие и всякакви дребни и недоловими неразположения на организма ти, ще окажат вкляние върху резултата. Аз се отказах да го правя поради тази причина. Все пак, ако си убедена и достатъчно мотивирана, за да го направиш, защо не?

    ОтговорИзтриване
  2. Да, наистина съм мотивирана. Попрочетох доста из нета. Има и препоръки да се повтори след 6 месеца. Когато отида за теста ще имам възможност да попитам за всички въпроси, които се нароиха вече в мен.
    Наистина искам да го направя и вярвам в резултата, който ще получа.

    ОтговорИзтриване
  3. Аз щях да напиша нещо подобно на Paradisemou, но след като видях поста ти се отказах :) Важно е човек да вярва в това, което прави, понякога дори само с вяра може да се постигнат дори на вид невъзможни неща :) Успех!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря, Гери!
    След теста ще разказвам :)

    ОтговорИзтриване