събота, 2 юли 2011 г.

вега тест

И така...
Направих си го.
Резултатите са интересни. Вече си имам обяснения на доста от въпросите, които ме преследваха в последно време.
Резултатите, които получих са: Имам храни, оцветени в зелено, които мога да консумирам. Има други, в жълто, които ще почакат три месеца. Има и други, в червено, които за сега ще изключа от менюто си.
Препоръката е след шест месеца да се направи нов вега тест. И той ще е различен.
Тестът е уникален за всеки, както всички ние сме уникални. Ние се променяме, променят се и изискванията на организма ни. Затова смятам, че има смисъл.
Имаше и препоръки, които се отнасят за всички. Като това - сутрин на гладно чаша гореща вода. Чиста гореща вода... половин час преди закуска. За тази чаша вода съм чела различни варианти - с лимон, с мед, чай... Но тук ми предлагат да е само вода. Вече изпих първата си чаша гореща вода :)
В теста имаше изненади. Разбира се, че ги очаквах. Оказа се, че предпочитайки сирене с краставици пред кашкавал с домати, съм избрала лошия вариант :) Има и други интересни констатации, но не е нужно да описвам всичко. Така или иначе, това е само информация, която е за мен и то за определен период от време.
От днес имам още "едно на ум". Добавям го към всичките си хубави навици.
А денят ще бъде слънчев... и усмихнат...

.

2 коментара:

  1. Най-хубаво е, че си намерила отговор на въпроси, на които си търсила отговор...
    Всяко ново нещо, което откриваме за себе си, позволява да се самоизучаваме, анализираме, да търсим и да намираме по-обстойна и обширна информация, такава, на която да обърнем внимание и проучим повече... в стремежа да си помогнем...

    ОтговорИзтриване
  2. Да, наистина е хубаво, когато има отговори. Това ми носи сигурност, увереност, спокойствие и още мотивация. :)

    ОтговорИзтриване