понеделник, 13 януари 2014 г.

понеделнишко

Един понеделник...
Да има как да си сменя главата... Поне пет алтернативни начина приложих върху себе си днес, за съжаление с частичен и временен успех. След като се събудих с ужасно главоболие, започнах деня със закъснение, сега се опитвам да го продължа по приемлив начин. Да се разбира - с по-малка болка. Признавам, че болката не е за умиране и по-силна съм търпяла и преживяла, ама е... досадно и уморително.
Сутрешната разходка бе по-скоро предиобедна, но се получи добра. Времето топло, неприлично даже за този сезон. Дори и птички чух да пеят... Тук-там някой се попробудил, някоя тревичка бързаща света да види. Все пак най-важното от разходката си остава движението.
Нещо не успявам със самомотивацията за друго движение. Е, случва се по нещо, но по-скоро е инцидентно, не може да се говори за правило все още.
Що се отнася за течностите - чай, вода, соли - те са си правило, те са ежедневие, което си спазвам редовно и съвсем отговорно :)
Чакам си с нетърпение утрешния ден, за да си започна детокса по пълнолуние по всичките му правила. Сещам се, че съм чела, че на някои им се случва в тези дни да имат главоболия, но при мен не се е случвало, което си е добре. И много се надявам, че до утре, тая моята боляща глава, да си е взела поука и да се е поправила...
Освен да се опитам да полегна...
Е, няма да се случи. То, човек да си не помисли нещо хубаво. Телефонът каза - ще се работи...
На работа...

.

Няма коментари:

Публикуване на коментар