понеделник, 5 май 2014 г.

след разходка

Вали не вали... тази седмица я обявявам за седмица на движение.
Как да повярвам, че днешния заспал ден е понеделник? :) Ама е...
За изминалите две седмици се опитвах да се движа повече - предимно разходки по сложни терени ;) Имах опити за велосипедни разходки и други опити.
Причини за нередовността ми се намират. Ту време не можах да си организирам или пък времето дъждовно ще се случи.
Затова днес... след дрямка кратка, идеята за разходка набързо аз приех и... кокошки мокри се прибраха ;)  Цял ден и то не знае - вали ли или не вали. Добре ми се отразиха четиридесет и седем минути в разходка. Както по-горе споменах, разходката по сложен терен се случва. Започва с кратък участък по равно край реката. Лекото начало е за препоръчване ;) Продължава се по стъпала безброй. Следващия път, ако не забравя, ще ги преброя. Следва терен с малки възвишения, след него почти равно, но с изглед просторен. След едно баирче за предизвикателство и гледка величествена, но време за мотане няма, защото има два пътя надолу - по стъпала или по калдаръми стръмни. Днес изборът ни бе калдаръмен. За завършек около шестстотин метра по равно. И това ако не е сложен терен ;) Дъждът реши да се засили когато бяхме на най-високото. В резултат... мокри като.. кокошки се прибрахме ;) Ама с усмивки...
Тъкмо на време за времето ми за вечеря :) Сега вечеряла и с чаша чай на топло си стоя и тук си драскам разни нещица...
Изненадата на деня дъждовен е цъфналата свирчовина. Започваща да цъфти :) Не устоях и съцветия си донесохме за чай пресен и ароматен.
Толкова за днес... Време е да си премисля и подредя някои идеи дето ме чакат от доста време.
Лека вечер!

.

Няма коментари:

Публикуване на коментар