понеделник, 23 юни 2014 г.

първият понеделник на лятото

Първият понеделник на лятото започна със сто минути бърза разходка в приятна компания.
Свежо утро, лятно настроение и комари... Голяма напаст са :( Тибетските упражнения, при завоя на реката, бяха съпроводени с кръводаряване. Но е сигурно, че раздвижването ни донесе повече позитиви от дребните кръвопийци.
Денят е пресполовен, а енергията се не свършва. Значи утрото добро било е.
Храненето е по план, по план ще продължи. А усещането за лекота е в повече.
Двата дена с градински фитнес бяха изпълнени с различни занимания и дейности. Изпълнявам, че и преизпълнявам, препоръката да бъда действена през целия ден. Може би и затова вечер не мога да прочета повече от страница-две. Ще трябва за четене да си планувам време през деня.
Не знам, защо, но сигурно е нормално, днес няколко пъти се улавям с мисли за летните седмици.Дните ми ще са различи и се опитвам да си представям спазването на хранителния план, на физическата активност. Ще успея, знам си ;)
Планът с консултации е почти до края на август. Освен да постигна целта,  искам да се науча как да задържа постигнатото. Мисля, всъщност, убедена съм, че ще ми трябва време. За сега се понаучих как мога да вървя към целта и мисля, че се справям. Значи мога да се справя и с втората част на целите.
Ама всичко с времето си.
Денят продължава...

.

Няма коментари:

Публикуване на коментар